Home

Skap din nye magiske virkelighet hos oss

Bestill ditt opphold på Tjeldøya Slott nå
Vi er her for deg

Velkommen til Tjeldøya Slott!

Et opphold med transformerende opplevelser. Sjekk inn når du vil og bli så lenge du vil. Kom på kurs. Kom på foredrag. Friheten til å velge det du vil.

Noen ganger vet vi ikke helt hva vi trenger i livet, bare at det er noe. Da er Tjeldøya stedet. Andre ganger har vi en klar plan på hva vi har bruk for akkurat nå. Da er Tjeldøya stedet. Vi ser deg. Vi er her for deg.

De aller fleste dagene så kan du bare sjekke deg inn her når det passer deg – og få hjelp med det du trenger. Samtidig så har du friheten til å bestemme dine dager, så du kan samtidig bade i opplevelser i naturen, eller være her på huset og se hva dagen bringer. Det er som en workation inkludert de transformasjoner du har behov for. Har du selv overnatting så velger du bare “kurs uten overnatting”. Hvem vet, kanskje møter du noen spennende personer her som også er her samtidig som deg. Velkommen til oss!

Velkommen til Tjeldøya for å skape din nye story!
Book deg inn så mange dager du ønsker, ta med deg det du vil endre i kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – og opplev magien i de store transformasjoner som skjer her hos oss. 
Se hva våre kunder sier om å være på Tjeldøya Slott.
Det rike livet på Tjeldøya :

Livet er til for og nytes. Utfordringer er til for å fikses. Hva er bedre enn å kombinere dette? Et magisk opphold i nord – samtidig som du får hjelp med det du har behov for akkurat nå.

Tjeldøyas muligheter

Velg det som passer deg. Kom hit når det passer deg. Vi er her for deg.

Prices start at: kr3,970 per night

Prices start at: kr3,470 per night

Prices start at: kr3,970 per night

Prices start at: kr3,970 per night

Et nytt konsept –  til det beste for deg

Jeg har holdt kurs i mange år i selvutvikling og business. Sjelden har det eksistert et kursprogram, fordi jeg har jobbet med de som har vært til stede, og i kombinasjonen av og “bare vite” hva mennesker har behov for – og det som skjer når vi møtes i samme rom, så klarer vi alltid å finne ut hva som trengs akkurat da, og så jobber vi utfra det, enormt effektivt og transformerende! Vi får utført store endringer på kort tid, samtidig som det føles helt riktig for de som er med på denne reisen.

Hva drømmer du om?

Hvis du har en tanke om noe i livet ditt du gjerne skulle ønske var annerledes, så kan jeg hjelpe deg om du kommer hit. Du får det du har behov for i livet ditt akkurat nå. 

Et spennnede opphold

Disse erfaringene over lang tid har gjort at vi har skapt konseptet som er på Tjeldøya, nemlig at du kan sjekke inn her når det passer deg, og være så lenge som er rett for deg. Noen ganger vil det være 1 person som er her, andre ganger 4, 10 eller helt fullt. Det blir alltid slik det skal. 

Vite mer?

Se gjerne videoen over her, så får du vite mer om konseptet vårt her på Tjeldøya.

Størst av alt er kjærligheten

Kjærlighet

Det handler ofte om egenkjærligheten, og det å leve i kjærlighet i hele livet sitt. Det høres stort ut, men det er gjerne der det ligger når vi graver litt. Det å snu disse energiene transformerer livet til en helt ny måte å leve på. 

Helhetlig helse

Helse

Vi jobber med helhetlig helse, de smarte endringene som bidrar til en bedre helse. Jeg utfører healing for de som ønsker det når de er her. Når det gjelder helse har vi selvfølgelig ingen garantier. Vi jobber med energier, skaper en plan sammen, samt går i dybden på hva som kan påvirke helsen. 

Elsk jobben din

Jobb

De som er i fast jobb og ønsker seg mer arbeidsglede, føler seg stresset, sliten eller utbrent – er velkommen hit for å få ny energi, snu tankene og følelsene om sin egen jobb, eller få hjelp til å finne en ny vei om det er ønskelig.  

Transformer din business

Business

Hvis du vil komme i gang med din egen business eller er i business og ønsker hjelp med din suksess, så er Tjeldøya stedet! Her hjelper vi med energier og strategier! Ofte er utfordringer med business knyttet til noe personlig. Vi hjelper også med nettsider, markedsføring, ideer, struktur, alt du trenger av teknisk hjelp: annonser, salgssider, videoer…. og mye mye mer!  

Penger er energi og strategi

Økonomi

Vil du skape en bedre økonomi? Vi hjelper med dette! Alt fra å snu dine penge-energier, gamle tanker om økonomi, til å se hvordan du kan skape flere inntektskilder utfra hvordan du ønsker å leve. Du kan skape en bedre økonomi på mange måter, vi finner det som passer deg best og hjelper deg i gang!

Nøkler til det gode liv

Helheten

Ønsker du snu energiene dine for å leve et bedre liv? Noen ganger handler det om hele livsstilen, eller alle de 4 store, det å finne veien – kanskje en helt ny vei. Finne mer mening, eller en ny mening, søke innover, åpne opp for det spirituelle – eller utvikle seg mer. Elske livet!    

Finn dine neste rette steg hos oss

Er du klar for Tjeldøya?

Du trenger ikke en gang vite hvorfor du vil komme hit. Ofte kommer det mennesker til meg som sier: “Jeg bare visste at jeg skulle være her.” Det er energiene, intuisjonen, magefølelsen – kall det hva du vil, men noe i dem har visst at de skulle være med meg i noen dager. Derfor holder jeg ikke vanlige kurs lenger. Jeg vil at mennesker skal få det de trenger når de trenger det. Derfor har vi åpnet Tjeldøya allerede nå, mens selve stedet er under utvikling – for det mest viktige er det som skjer når vi møtes…  

Et sted for chill og action! 

Det skjer noe med oss når vi kan komme til et sted og bare være oss selv. Det er da vi finner ut hva vi egentlig ønsker og har behov for. Det er og da vi kan fokusere uten forstyrrelser, og kan få gjort mer enn på flere måneder hjemme – samtidig som det er rom for å slappe av og finne ny energi til å skape det livet en drømmer om. 

Ønsker du å sitte litt i boblebadet midt på dagen? Vil du gå en tur etter lunsj? På Tjeldøya lever vi uten tid – vi er her for å gi deg all den hjelpen du har bruk for, når du ønsker det! 

Vi legger til rette for at du skal få et best mulig opphold, alt du behøver å gjøre er faktisk å komme hit. -for når du er her så vil det falle på plass slik at tiden din her blir slik det er ment å bli. Velkommen til Tjeldøya for å skape din nye story!
Konferansesalen er stedet hvor vi går ut og inn som det passer oss, det er alltid hjelp å få – om du vil jobbe på dagen eller kvelden, så er vi her for å serve deg til dine neste rette steg. 
Stedet har 1265 kvm, så vi har masse areal slik at avstand er ikke noe problem for oss å holde. Tjeldøya er stillhet, og samtidig tar vi massiv action på det du ønsker når du er her. 
Velkommen inn!

Tada! Hva enn din tada er, velkommen! Kjærlighet, helse, jobb, økonomi – vi er her for deg!

Når du er her så jobber vi med å transformere det som trengs, vi finner strategier som er smart for deg å gjøre fremover – og sammen skaper vi en Masterplan slik at du kan enkelt fortsette reisen når du er hjemme igjen. 
Når folk er på kurs hos meg sier de ofte: “Det var brikkene jeg manglet”… Jeg tenker utvikling og nye steg alltid er spennende. Noen ganger trenger vi det mer enn andre ganger, og noen ganger så vil vi bare på et annet nivå. Uansett hvor du er i livet så er du velkommen hit til oss på Tjeldøya. 
En ny måte å leve på:

Du bestemmer hva og når… vi lever uten tid! Vi er klar for å hjelpe deg… og vi har god plass! Energier –  Strategier og Masterplan!

Unn deg selv et opphold på Tjeldøya

Se det for deg… du pakker kofferten, kommer kjørende eller med fly og vi henter deg på flyplassen. Du trenger ikke tenke på å handle mat, eller vandre på butikker – her er nemlig ingen 😆 Vi har alt du trenger her på huset, og har vi det ikke så fikser vi det – du trenger bare å si hva du vil ha! Luksus! 

Vi er her for å gjøre ditt opphold best mulig! Uansett din grunn til å komme hit, så gjør vi vårt ytterste for å guide deg til ditt neste nivå i ditt liv. Vi gir deg en helhet som gjør at du sparer utrolig mye tid – istedet for å “fikse alt selv” – så kan du ved å komme hit noen dager få hjelp med det du trenger akkurat nå. 

DE GODE SAMTALENE

DE SMÅ STORE ØYEBLIKKENE

Det er ofte da skjer, i pausene, når vi tar et avbrekk, møter nye mennesker, slipper opp litt… da kommer ofte aha-øyeblikkene.

TID FOR NYTELSE

TA VARE PÅ DEG SELV

Muligheten til og bare rusle fra rommet og ut i boblebadet når det passer deg. Tid for deg. Litt jobbing. Litt chill. Du bestemmer.

BARE VÆRE 

NOTATBOKEN OG DEG

Nye ideer og tanker kommer gjerne når vi ikke er hjemme. Når vi gir oss selv rom for og bare være akkurat nå – i noe nytt. 

I ETT MED NATUREN 

VÅKNE OPP TIL DETTE?

Det er noe magisk med å våkne opp her på Tjeldøya. Naturen er med deg hele veien, også når du våkner opp her…

Om Iisa

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. Min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, å bidra til transformasjoner. 

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har skapt mange kurs både online og på mange steder i Norge og utlandet. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Driver Energiklubben online og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann Ragnar.  

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med? 

Follow us on Instagram